Često postavljana pitanja o web dizajnu

Kojim vrstama poduzeća možete pomoći?

Prikladni smo za tvrtke koje pružaju usluge potrošačima, posluju na lokalnom ili regionalnom tržištu i imaju manje od 25 zaposlenika. Također možemo biti pogodni za neke B2B tvrtke, ovisno o marketinškim ciljevima.

Uobičajeni poslovi za koje nismo prikladni:
tehnologija, moda, putovanja, fotografija, osobni brendovi

Izrađujete li web stranice za e-trgovinu (web stranice s košaricom za kupnju i naplatom)?

Da, također nudimo i uslugu izrade e-trgovine, ali cijena za te usluge varira od projekta do projekta, stoga za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate.

Koliko je vremena potrebno za izradu web stranice?

U prosjeku se web stranice su gotove unutar 4 do 6 tjedana od početka projekta. Ako pokušavate ispoštivati određeni rok, javite nam i možemo vam ponuditi opcije.

Rade li vaše web stranice na mobilnim uređajima (responzivne)?

Da, vjerujemo da su naši mobilni dizajni jedni od najboljih koje ćete pronaći bilo gdje. Stavljamo veliki naglasak na to da iskustvo web stranice na mobilnom uređaju bude nenadmašno.

Uključuju li vaši planovi optimizaciju za tražilice (SEO)?

Naši planovi uključuju on-site tehničku optimizaciju tražilice koja osigurava tražilicama da lako čitaju i rangiraju vašu web stranicu. Za neke tvrtke to je dovoljno da dosegnu željeni rang pretraživanja. Drugi će možda trebati dodatne SEO usluge, poput optimizacije sadržaja i lokalnog pretraživanja, a obje su uključene u naš Premium plan.

Naš pristup može se smatrati liječnikom opće prakse koji se fokusira na sveukupno zdravlje SEO-a. Ovisno o vašoj konkurenciji i tržištu, možda ćete morati raditi s alatom za optimizaciju tražilice u specijaliziranom području kako biste ispunili svoje ciljeve. Rado ćemo dati sugestije za specijalizirane usluge, ako su potrebne.

Primio sam ponude mnogo veće ili niže od vaših planova. Kako može postojati tako velika razlika?

Kupnja nove web stranice slična je kupnji automobila. Web stranice, poput automobila, imaju različite klasifikacije, opremu, modele financiranja i vlasništva. Međutim, za razliku od automobila, nije uvijek jasno koje značajke morate imati na svojoj web stranici. Moguće je da dobivate ponudu za rabljeni automobil s prijeđenih 200 tisuća kilometara.

Možete misliti o nama kao o novom, pouzdanom SUV-u koji ne zahtijeva mnogo održavanja sa sjajnim jamstvom i servisnim planom, uključujući izmjene ulja! Planovi naših web stranica uspostavljaju ravnotežu između značajki, performansi i cijene. Usredotočeni smo na aspekte koji pružaju najveću dugoročnu vrijednost za mala poduzeća.

Eksternalizirate li svoje projekte ili šaljete radove u inozemstvo?

Sav naš posao obavlja interno naš tim. Bez podizvođača i vanjskih suradnika.

Tko je vlasnik završene web stranice?

Pružamo puno vlasništvo nad dizajnom vaše web stranice. Naše su web stranice izgrađene na temelju WordPressa i mogu se prenijeti na većinu web hostova. Želimo da ostanete s nama jer to želite, a ne zato što morate.

Na kojim područjima djelujete?

Pomažemo raznim klijentima diljem svijeta, iako najviše iskustva imamo sa klijentima u Republici Hrvatskoj.

Možete li preurediti moju trenutnu web stranicu ili dovršiti moju nepotpunu web stranicu?

Obično ne možemo. Naš proces i alat posebno su dizajnirani za web stranice koje izrađujemo. Međutim, ako postoje elementi koje želite zadržati s postojećeg web-mjesta, često ih je moguće ponovno izraditi na novom web-mjestu.

Jesu li vaši dizajni već pripremljeni predlošci?

Svaka web stranica koju dizajniramo je jedinstvena i posebno izrađena za svakog klijenta. Ne koristimo unaprijed izrađene predloške ili teme.

Trebam li zasebno web hosting?

Naši planovi uključuju potpuno upravljani web hosting visokih performansi. Ako trenutačno imate web hosting, pomoći ćemo vam prijeći na našu uslugu.

Nudite li garanciju zadovoljstva?

Nudimo šezdesetodnevno jamstvo povrata novca. Ako niste zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga unutar prvih šezdeset dana, slobodni ste raskinuti ugovor s nama, a mi ćemo vam vratiti novac. Naši planovi također uključuju kontinuirano održavanje kako bi vaša web stranica radila u istom ili boljem stanju kao na dan kada je pokrenuta.

Već imam naziv domene. Mogu li ga koristiti?

Da, domenu možemo prenijeti na nas i upravljati njome u vaše ime bez dodatnih troškova. Ako želite, možete odlučiti zadržati svoj postojeći registar domena i usmjeriti ga na web stranicu koju gradimo.

Nudite li email račune uz svoj web hosting?

Ne nudimo hosting e-pošte, ali rado ćemo vam pomoći konfigurirati naziv vaše domene za rad s Google Workspaceom ili Microsoft 365. Obje usluge pružaju odlični hosting e-pošte kao i izravne integracije s uredskim softverom, alatima za suradnju i pohranom datoteka.

Nudite li usluge pisanja sadržaja za moju web stranicu?

Na žalost ne nudimo usluge pisanja sadržaja za vašu web stranicu, ali nudimo besplatne konzultacije i smjernice u pisanju istih.

Niste pronašli svoje pitanje?

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!
hrCroatian