Prilagođeni Dizajn

Unikatni dizajn posebno izrađen za vaš brend koji privlači pozornost vaših posjetitelja i povećava konverziju.

Responzivni Dizajn

Dizajn prilagođen svim uređajima osigurava besprijekorno iskustvo bez obzira na veličinu ekrana.

Više Posjetitelja

Optimizacija za tražilice koja vam pomaže boljem rangiranju. te integracija u google mape.

Koraci ka savršenstvu web dizajna

Naš Proces Izrade Web Stranice

1. Istraživanje: Učimo o vašem poslovanju, ciljevima i jedinstvenoj vrijednosti koju nudite.
2. Dizajn: S vašim povratnim informacijama stvaramo koncept dizajna koji je u skladu s identitetom vaše marke.
3. Razvoj: Naši programeri oživljavaju dizajn, osiguravajući da je brz, siguran i jednostavan za korištenje.
4. Pokretanje: Nakon što ste oduševljeni svojom novom web stranicom, lansirat ćemo je u svijet.
5. Podrška: Ne nestajemo nakon lansiranja. Ovdje smo da vam pomognemu u rastu i održavanju vaše stranice.

  • +

    Zadovoljnih Klijenata

  • +

    Godina Iskustva

Profesionalni dizajn prilagoden vama
Ključni alat za poslovni uspjeh!

Važnost web stranice za vaše poslovanje

U današnjem digitalnom svijetu posjedovanje web stranice nije samo opcija, već i nužnost za tvrtke svih veličina. Web stranica djeluje kao digitalni identitet vaše tvrtke, otvorena potencijalnim kupcima 24 sata dnevno. To je mjesto gdje se stvaraju prvi dojmovi i ona služi kao temelj vašeg digitalnog marketinga.

Dobro dizajnirana web stranica povećava kredibilitet vašeg brenda, omogućuje vam da dosegnete širu publiku i olakšava angažman kupaca. To je vaš najmoćniji alat za komunikaciju, nudi platformu za izlaganje vaših proizvoda ili usluga, dijeljenje priče vašeg brenda i izravno povezivanje s kupcima.

Budući da se ponašanje potrošača sve više mijenja na internetu, vaša web stranica postaje središte vašeg poslovanja, podupirući prodaju, korisničku službu i marketinške strategije.

Projekti koji podižu standarde

Neki Od Naših Projektata

Istražite naše projekte te se iz prve ruke uvjerite kako smo transformirali vizije u uvjerljiva digitalna iskustva koja daju rezultate.

Kreirajte svoju digitalnu priču s nama.

Naša ponuda web dizajna

Što Kažu Naši Klijenti

"Aventus je bio ključni partner u našem putovanju ka online uspjehu! Njihova stručnost u web dizajnu i razumjevanje naših poslovnih potreba rezultiralo je preljepom i korisnom web stranicom koja je privukla pažnju naših potencijalnih klijenata."

Marko N.

"Rad s Aventusom je bio pravo osvježenje! Njihov fokus na korisničko iskustvo i optimizaciju za pretraživače osigurao je da naša web stranica ne samo izgleda sjajno, već i da se lako pronalazi online."

Marija P.

"Aventus je bio ključni igrač u našem uspjehu na internetu! Njihova kreativnost i stručnost u dizajniranju su očarali naše posetioce, dok je njihova tehnološka stručnost osigurala da naša web stranica radi besprekorno. Toplo preporučujemo njihove usluge!"

Krešimir Đ.

"Aventus je premašio sva naša očekivanja! Njihov tim je bio nevjerojatno posvećen i trudio se ispuniti sve naše zahtjeve. Rezultat je bila web stranica koja je odmah privukla pažnju i pomogla nam istaknuti se u svom poslovnom sektoru. Veliko hvala, Aventus!"

Martina T.

profesionalni web dizajn
ČESTA PITANJA

često postavljana pitanja

Vrijeme izrade web stranice ovisi o složenosti projekta i vašim specifičnim zahtjevima, ali obično traje između 4 i 8 tjedana.

Cijena izrade web stranice varira ovisno o različitim čimbenicima poput opsega posla, dizajnerskih potreba, funkcionalnosti, integracija s drugim platformama i dodatnih usluga poput održavanja i SEO optimizacije. Preporučuje se konzultacija s web dizajnerom kako bi se utvrdile vaše specifične potrebe i prilagodio ponudu prema tome.

Suradnja tijekom procesa izrade web stranice ključna je za postizanje željenih rezultata. Obično se proces suradnje sastoji od nekoliko faza, uključujući inicijalno savjetovanje i definiranje ciljeva, redovite revizije dizajna i sadržaja, te konačno testiranje i puštanje web stranice u rad. Komunikacija putem e-maila, telefona ili alata za suradnju omogućuje da budete uključeni u svaku fazu razvoja vaše web stranice.

Za početak izrade web stranice potrebni su nam osnovni podaci o vašem brendu, ciljevima, preferencijama dizajna i željenim funkcionalnostima.

Nakon lansiranja web stranice, dobit ćete pristup administratorskom sučelju koje vam omogućuje jednostavno ažuriranje i upravljanje sadržajem. Ukoliko želite, možemo vam pružiti i obuku za upravljanje web stranicom.

JAVITE SE

Spremni Ste transformirati Vašu Web stranica?

Ne dopustite da zastarjela ili neučinkovita web stranica koči vaše poslovanje. Kontaktirajte nas danas za besplatne konzultacije i počnimo s izgradnjom web stranice koja donosi rezultate i pospješuje vaše poslovanje.

Copyright © 2024 | Powered by Aventus

Kontaktirajte Nas!

Imate pitanje ili želite započeti projekt? Iskoristite našu kontakt formu kako biste nam se javili i počeli suradnju!