• Croatia, Europe
profesionalni web dizajn
Dovodimo Vaše Digitalno Vizije u Stvarnost

Dobrodošli u Aventus - Vaš Partner za Digitalni Uspjeh

U Aventusu, naša strast je pretvaranje vaših digitalnih vizija u stvarnost. Sa 10 godina iskustva u digitalnom svijetu, pružamo sveobuhvatna rješenja koja odražavaju vaše jedinstvene potrebe i ciljeve. Bilo da se radi o kreiranju atraktivnih web stranica koje ostavljaju snažan utisak, razvijanju efikasnih strategija digitalnog marketinga ili optimizaciji vaše online prisutnosti za bolju vidljivost, mi smo ovdje da vas podržimo na putu ka uspjehu. Naš tim stručnjaka posvećen je vašem uspjehu i zajedno s vama gradimo digitalne strategije koje daju rezultate. Pridružite nam se i krenimo zajedno ka novim digitalnim visinama.

  • Kreativnost koja inspirira

    Naš tim kreativnih genijalaca će vašu ideju pretvoriti u vizuelno remek-djelo koje će osvojiti srca i umove vaše publike.

  • Stručnost koja se ističe:

    S 10 godina iskustva u digitalnom svijetu, naša stručnost garantuje da ćemo vam pružiti najbolje moguće rješenje za vaše poslovne potrebe.

Tomislav Tenšek

CEO
Često Postavljana Pitanja

Pitanja i Odgovori

Aventus ima više od deset godina iskustva u digitalnoj industriji.

Naša specijalnost obuhvaća sve, od web dizajna i razvoja, digitalnog marketinga, SEO optimizacije, do web hostinga i održavanja.

Možete nas kontaktirati putem obrasca na našoj web stranici ili direktno putem e-pošte ili telefona.

Dužina procesa razvoja web stranice varira ovisno o složenosti projekta. Obično se kreće od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

Redovito ćemo vas obavještavati o napretku vašeg projekta putem sastanaka, e-pošte ili drugih komunikacijskih kanala, prema vašim preferencijama.

Da, imamo portfelj referentnih projekata koji možete pregledati na našoj web stranici ili zatražiti od našeg tima.

Kontaktirajte Nas!

Imate pitanje ili želite započeti projekt? Iskoristite našu kontakt formu kako biste nam se javili i počeli suradnju!