• Croatia, Europe

Prilagođeni dizajn

Unikatni dizajn koji odražava vaš brend i privlači pozornost vaših posjetitelja.

Intuitivna navigacija

Jednostavna i intuitivna navigacija koja olakšava korisnicima pronalazak željenih informacija.

Responzivni dizajn

Dizajn prilagođen svim uređajima osigurava besprijekorno iskustvo bez obzira na veličinu ekrana.

Naša ponuda web dizajna

Profesionalni dizajn prilagođen vama

Naš tim stručnjaka za web dizajn posvećen je stvaranju modernih, funkcionalnih i estetski privlačnih web stranica koje odražavaju vašu jedinstvenu viziju i ciljeve. Bez obzira trebate li novu web stranicu ili redizajn postojeće, mi smo tu da vam pomognemo.

 • +

  Zadovoljnih Klijenata

 • +

  Godina Iskustva

Profesionalni dizajn prilagoden vama
Kreativne strategije za uspjeh online
Naš pristup web dizajnu

Kreativne strategije za uspjeh online

Naša strategija web dizajna temelji se na temeljitom istraživanju vašeg tržišta i ciljne publike kako bismo stvorili prilagođene, funkcionalne i estetski privlačne web stranice koje privlače posjetitelje i potiču konverzije. Fokusirani smo na isporuku izvrsnosti i stvaranje dugoročnih odnosa s našim klijentima.

 • Prilagođene dizajnerske opcije

  Ponuda širokog spektra dizajnerskih opcija omogućuje vam da izaberete stil koji najbolje odgovara vašem brendu i preferencijama.

 • Kontinuirana podrška i održavanje

  Naša podrška ne završava nakon što web stranica bude lansirana. Pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bismo osigurali da vaša web stranica uvijek radi besprijekorno.

Tomislav Tenšek

CEO, Aventus
Nazovite za više informacija +385 99 872 0073

Zakažite besplatne konzultacije ili nas nazovite

Case Studies

Pogledajte Neke Od Naših Projekata

Image

MBM Bau

Web Stranice
ČESTA PITANJA

često postavljana pitanja

Vrijeme izrade web stranice ovisi o složenosti projekta i vašim specifičnim zahtjevima, ali obično traje između 4 i 8 tjedana.

Cijena izrade web stranice varira ovisno o različitim čimbenicima poput opsega posla, dizajnerskih potreba, funkcionalnosti, integracija s drugim platformama i dodatnih usluga poput održavanja i SEO optimizacije. Preporučuje se konzultacija s web dizajnerom kako bi se utvrdile vaše specifične potrebe i prilagodio ponudu prema tome.

Suradnja tijekom procesa izrade web stranice ključna je za postizanje željenih rezultata. Obično se proces suradnje sastoji od nekoliko faza, uključujući inicijalno savjetovanje i definiranje ciljeva, redovite revizije dizajna i sadržaja, te konačno testiranje i puštanje web stranice u rad. Komunikacija putem e-maila, telefona ili alata za suradnju omogućuje da budete uključeni u svaku fazu razvoja vaše web stranice.

Za početak izrade web stranice potrebni su nam osnovni podaci o vašem brendu, ciljevima, preferencijama dizajna i željenim funkcionalnostima.

Nakon lansiranja web stranice, dobit ćete pristup administratorskom sučelju koje vam omogućuje jednostavno ažuriranje i upravljanje sadržajem. Ukoliko želite, možemo vam pružiti i obuku za upravljanje web stranicom.

Kontaktirajte Nas!

Imate pitanje ili želite započeti projekt? Iskoristite našu kontakt formu kako biste nam se javili i počeli suradnju!